ForumSemti | MyBB 1.4 & Temalar, Hazır indexler, Full Oyun, Fl looplar

Tam Versiyon: Terim milli takıma veda etti
Şu anda tam olmayan bir versiyonun içeriğine bakıyorsunuz. Tam versiyona bakınız.
Fatih Terim milli takıma veda etti

Ziyaretciler Mesaj Icerisindeki Resimleri Goremezler. Resimleri gorebilmek icin lutfen buraya tiklayarak uye olunuz.

Almanya karşısında muhteşem bir oyun sergilemesine rağmen şanssız goller yiyerek şampiyonaya veda eden A Milli Takım'da teknik direktör Fatih Terim karşılaşma sonrası veda açıklaması yaptı. Maç sonrası soyunma odasında futbolcularını tebrik eden Terim, kendileriyle tek tek vedalaştı. Terim soyunma odasında oyuncularına, “Hakkınızı helal edin. Başkanımızla konuştuktan sonra veda edeceğim. Türkiye'de bir takımı çalıştırmayı düşünmüyorum. Avrupa'da bir takımı çalıştıracağım. Hepinizle gurur duyuyorum' diyerek talebelerine hoca olarak son cümlelerini kurdu.

HEPSİ BİR ASLAN

Terim, oynanan futbolun karşılığının final olduğunu söyledi. Şanssız mağlubiyeti “Futbolda oluyor böyle şeyler” diyerek özetleyen tecrübeli teknik adam, “Tüm oyuncularımızı kutluyorum. Bu oyun final olmalıydı. Komik goller yeme hastalığımızı üzerimizden atamıyoruz. Ülke halkının bu Milli Takım ile gurur duymasını engellemez bu skor. Oynayan, oynamayan herkese teşekkür ediyorum. Hepsi bir Aslan, pırlanta. Son derece gururluyum” ifadelerini kullandı. Terim, milli takımdaki geleceğiyle ilgili ise, “Daha evvel verdiğim ayrılık kararında ısrar edeceğim” dedi.

26.06.2008
Referans URL