Oh Be Forum Varmış | Hazır İndexler, Full Oyun, Fl looplar

Tam Versiyon: annesini öldüren başak a müebbet istendi
Şu anda tam olmayan bir versiyonun içeriğine bakıyorsunuz. Tam versiyona bakınız.
Ankara Üniversitesi Tıp Fakültesi öğretim üyesi Prof. Dr. Ayşe Olcay Tiryaki’yi bıçakla boğazından keserek öldüren kızı Başak Aydıntuğ hakkında ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası istemiyle dava açıldı. Aydıntuğ’un, yaklaşık bir yıl önce boğazını sıkarak, annesini boğmak istediği de iddianamede yer aldı.

Annesini suçluyordu
Ankara Cumhuriyet Savcısı Mustafa Şahin Tanrıöver, Aydıntuğ hakkındaki iddianameyi tamamladı. Bilkent Üniversitesi Hukuk Fakültesi öğrencisi Başak Aydıntuğ’un, anne ve babasının 2005’te boşanmasıyla ilgili olarak sürekli annesini suçladığı ifade edildi.

Anne kız arasında devamlı bir huzursuzluk ve geçimsizlik olduğu belirtilen iddianamede, “Başak Aydıntuğ’un çok para harcadığı, barlara gittiği, alkol aldığı ve erkek arkadaşlarıyla birlikte olduğu, annesinin de kızını bu davranışları nedeniyle sürekli ikaz ettiği” kaydedildi. Anne ve kız arasında tartışma ve kavgalar çıktığının belirtildiği iddianamede, Aydıntuğ’un, kendisini ikaz eden annesine hakaret ederek, “Senden nefret ediyorum. Senin ünlü bir doktor olmandan da nefret ediyorum?” dediği, Tiryaki’nin de kızına hakaret ettiği belirtildi.

Cinayet gecesi, Aydıntuğ’un et kesmekte kullanılan bıçağı alarak annesinin odasına girdiği ve yatağında sırt üstü yatmakta olan annesini boğazını keserek öldürdüğü kaydedildi. İddianamede, Aydıntuğ hakkında “öz annesini kasten öldürmek” suçundan, ağırlaştırılmış müebbet hapis istendi.
(Milliyet)
saol paylasım ıcın
ö.dğeil gerçekten üzücü bir olay anne sonuçta kimin wicdanı buna el werir diyecem ama oluyo işteZiyaretciler Mesaj Icerisindeki Resimleri Goremezler. Resimleri gorebilmek icin lutfen buraya tiklayarak uye olunuz....
Referans URL